>>
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

 
 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


H Εταιρεία μας, ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ξεκίνησε την λειτουργία της τον Απρίλιο του 1994. Μέσα σε λίγο καιρό κατάφερε να αποκτήσει μεγάλη εγκατεστημένη βάση σε πάρα πολλές εφαρμογές πληροφορικής και αυτοματισμού γραφείου, συνεργαζόμενη κυρίως με επαγγελματίες, επιχειρήσεις και το Ελληνικό Δημόσιο.


Κύριοι τομείς απασχόλησης της είναι οι ολοκληρωμένες μηχανογραφικές εφαρμογές, τα φωτοαντιγραφικά, fax και τηλεφωνικά κέντρα, οι ταμειακές μηχανές (μόνες τους ή σε διασύνδεση με Η/Υ).


Κύριοι συνεργάτες της είναι οι SINGULARLOGIC, INFOQUEST, ΟΚΤΑΒΙΤ, INTERSYS, CPI, ICS, ΙΑΣΩΝ κλπ.


Διαθέτει μόνιμη έδρα στην οδό Μαιζώνος 229 Πάτρα, με εκτεταμένη έκθεση ειδών πληροφορικής & αυτοματισμού γραφείου, και μόνιμη αποθήκη.


Διαθέτει χώρους για service, αποθήκη, λογιστήριο, πωλήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην άριστη λειτουργία αυτών των χώρων.


Ένα σημαντικό ποσοστό των κερδών της επενδύεται κάθε χρόνο στην ίδια την επιχείρηση.


Το ισχυρότερο όμως σημείο της, που πιστεύουμε, ότι μας έχει καταξιώσει στην συνείδηση του επαγγελματικού χώρου της Πάτρας, είναι η προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας μας ακόμη και στις πιο μικρές εγκαταστάσεις.  

 

 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Από την έναρξη λειτουργίας της η ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ προσανατολίστηκε στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προς επιχειρήσεις. Το αντικείμενό της είναι απολύτως συγκεκριμένο, όπως και η εξειδίκευσή της. Μπορεί να προσφέρει πλήρεις λύσεις σε οτιδήποτε αφορά τον Εμπορικό, Λογιστικό ή Ξενοδοχειακό τομέα. Είτε η εγκατάσταση αφορά ένα PC με κάποιο πρόγραμμα εμπορικής ή ξενοδοχειακής διαχείρισης, είτε αφορά σύνθετες δικτυακές εγκαταστάσεις σε μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, λογιστικά γραφεία, ή ξενοδοχειακές μονάδες με υψηλές παροχές υπηρεσιών, η εταιρεία μας έχει τις λύσεις. Με την βαθιά γνώση και έρευνα όλων των σχετικών νόμων, που διέπουν την λειτουργία αυτών των επιχειρήσεων, πετυχαίνει αρμονική συνεργασία τόσο με τον λογιστή της επιχείρησης όσο και με τον ίδιο τον επιχειρηματία.

 

Η ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ προσφέρει ακόμα και εξειδικευμένες λύσεις όπως:

  • καταγραφή δεδομένων από κάμερες σε ψηφιακή μορφή με σύνθετα κριτήρια αναζήτησης συγκεκριμένης σκηνής
  • συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας
  • internet σε ξενοδοχεία μέσω Ethernet καλωδίωσης (σε κάθε δωμάτιο) ή μέσω τηλεφωνικής καλωδίωσης ή μέσω ασύρματης (wireless) επικοινωνίας

 

 

 

ΔΙΑΡΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Ιδιαίτερη σημασία δίνεται από την ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ στην υποστήριξη των εγκαταστάσεων της. Εξειδίκευση των τεχνικών υποστήριξης, ηλεκτρονική καταγραφή αιτήματος πελάτη, άμεση ανταπόκριση από την ημερομηνία δήλωσης τεχνικού προβλήματος, συμπλήρωση φόρμας Δ.Ε.Τ (Δελτίου Επίσκεψης Τεχνικού) σε κάθε περίπτωση τεχνικής επέμβασης, ηλεκτρονική καταγραφή των Δ.Ε.Τ, ώστε να προκύπτει μηχανογραφημένη η εικόνα υποστήριξης του πελάτη, και έκδοση τιμολογίου παροχής υπηρεσιών στο τέλος κάθε μήνα, ώστε να πληρώνει ο πελάτης μόνο για τις παροχή υπηρεσιών που του προσφέρθηκε, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες υποστήριξης, που προσφέρουμε.

 

 

 

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ


Η ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ έχει επιλέξει με ιδιαίτερη προσοχή το ανθρώπινο δυναμικό της και επενδύει συνεχώς και με συνέπεια στην περαιτέρω εξειδίκευση και εκπαίδευσή του στοχεύοντας στην βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η παρακολούθηση τεχνικών σεμιναρίων είναι υποχρεωτική για όλους τους τεχνικούς, όπως υποχρεωτική είναι και η παρακολούθηση σεμιναρίων πωλήσεων για τους πωλητές. Οι άνθρωποι της εταιρείας μας φροντίζουν για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, με την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ολοένα αυξανόμενες μηχανογραφικές ανάγκες τους.

 

 

 

ΦΙΛΙΚΟΤΗΤΑ


Από το 1994 η εταιρεία μας αντιμετωπίζει τον πελάτη με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Σεβόμαστε την επιθυμία του για οργάνωση της επιχείρησής του, νιώθουμε υπεύθυνοι για τα χρήματα που θέλει να επενδύσει, ψάχνουμε πάντοτε την βέλτιστη λύση, προτείνουμε προϊόντα δοκιμασμένα και επώνυμα, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή μαζί του πληροφορώντας τον για τις νέες εξελίξεις που τον αφορούν με επιστολές και με την διοργάνωση σεμιναρίων, ανταποκρινόμαστε στην επιθυμία του για συνεχή υποστήριξη. Και όλα αυτά με χαμόγελο και διάθεση για εξυπηρέτηση.

 

 
 

Συνεργάτες

 

 

ics

 

 eset

 

Θα μας βρείτε

ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α. ΒΛΑΧΑΚΗΣ Ε.Ε.

 

Δ:  Μαιζώνος 229,

    

      26 222, Πάτρα

 

 Τ:  2610 320 080

      2610 330 008

            

Φ:  2610 340 860

 

Ακολουθήστε μας

   

 
 

Copyright © Anco 2013

 
 
 
Virtuemart Templates by yagendoo.com
^