>>
 
 

Κατηγορίες Προϊόντων

 
 

Για πολλούς λόγους !


 

Η ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ιδρύθηκε με γνώμονα την συνεχή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Οι πλειοψηφία των πελατών μας μπορεί να το επιβεβαιώσει.

 

Κατόρθωσε να “ξεφύγει” από τα στενά πλαίσια της οικογενειακής επιχείρησης για λόγους ανάγκης και σχεδιασμού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, και όχι για λόγους εντυπωσιασμού. Έτσι με την σημερινή δομή της, το πλήθος και την εξειδίκευση των τεχνικών της μπορεί και επεμβαίνει άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε τεχνικό πρόβλημα.

 

Οι τεχνικοί της ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ παρακολουθούν πλέον τις περισσότερες εκπαιδεύσεις από ποτέ, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται διαρκώς το γνωστικό τους αντικείμενο και αυτό να γίνεται αντιληπτό από τους πελάτες μας.

 

Συνεργάζεται μόνο με τους καλύτερους προμηθευτές από όλη την Ελλάδα και απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης τους. Δεν σταματά να ερευνά διαρκώς την αγορά για λύσεις πληροφορικής και αυτοματισμού γραφείου, που έχει ανάγκη η κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο.

Διαθέτει μια ευέλικτη ομάδα ανθρώπων με σημαντικές γνώσεις, όχι μόνο στο αντικείμενο της πληροφορικής τεχνολογίας, αλλά και στο αντικείμενο της οργάνωσης των επιχειρήσεων. Έτσι, μπορούμε να εντοπίσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να μετατρέψουμε τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία σε επιχειρηματικά πλεονεκτήματα για αυτούς.

 

Η συνεχής αναζήτηση των διοικούντων αλλά και όλου του προσωπικού της “ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ”, για διαρκή βελτίωση της λειτουργίας της επιχείρησης σε όλα τα επίπεδα, αποτελεί ακόμη και σήμερα την κύρια φιλοσοφία προσανατολισμού της εταιρείας.

Τέλος, η “ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ” από το 1994 διατηρείται στην 1η θέση στην τοπική αγορά αυξάνοντας διαρκώς την απόσταση από τους ανταγωνιστές της σε όλα τα επίπεδα και είναι μια από τις καλύτερες επαρχιακές εταιρείες στον χώρο της εφαρμοσμένης πληροφορικής.

 
 

Συνεργάτες

 

 

ics

 

 eset

 

Θα μας βρείτε

ANCO ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α. ΒΛΑΧΑΚΗΣ Ε.Ε.

 

Δ:  Μαιζώνος 229,

    

      26 222, Πάτρα

 

 Τ:  2610 320 080

      2610 330 008

            

Φ:  2610 340 860

 

Ακολουθήστε μας

   

 
 

Copyright © Anco 2013

 
 
 
Virtuemart Templates by yagendoo.com
^